Sergo Kraljev

Freelance UI & UX designer

Met een collectief aan freelancers werk ik aan verschillende webprojecten, van maatwerksystemen tot e-commerce platformen.

Als designer werk ik graag aan responsive webinterfaces en mobiele applicaties. Al mijn ontwerpen starten veelal op basis van wireframes welke in samenwerking met opdrachtgevers tot stand zijn gekomen. Afhankelijk van de opdracht lever ik ook interactieve prototypen op door middel van tools als Invision. Hierdoor krijgt de eindgebruiker / opdrachtgever een helder beeld van mijn resultaat. Mijn ontwerpen dienen vaak als input voor developers voor de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten.

Ik vind het leuk om in teamverband met designers en developers te werken en ben vaak te vinden op locatie bij opdrachtgevers. Verder werk ik graag aan een samenwerking waarin de welbekende lijnen zo kort mogelijk zijn en ik efficient aan de slag kan voor opdrachtgevers en mijzelf.

In mijn vrije tijd ben ik vaak buiten te vinden om nieuwe hardloop routes te ontdekken en op het water voor een kitesurfsessie(!)